Our Company

Carbonell State Agency is opgericht in 1983, toegewijd om onroerend goed te kopen en te verkopen.


Ons personeel bestaat uit een team van mensen, waaronder een flink aantal universitair geschoold.


Meer dan 25.000 transacties afgerond in de afgelopen 35 jaar, bevestigt het professionele werk van dit team van experts.


Ons werkgebied zijn de centrale gebieden van “Comunidad Valenciana” inclusief delen van de provincies Valencia en Alicante en de kustgebieden. Onze hoofdkantoren bevinden zich in Alcoi, Ontinyent en Banyeres.

 

De kosten voor het kopen van een woning

De kosten en belastingen voor de aankoop van een woning in Spanje, bestaan uit: notariskosten, kadastrale kosten en overdrachtsbelasting (deze zijn 10% van de verkoopprijs).

De exacte kosten voor aankoop zullen per woning berekend moeten worden, maar reken op ongeveer 15% van de aankoopprijs (belasting, notariskosten, registratiekosten en commissies).

Ons motto is Helderheid:

Wij bieden onze kopers volledige transparantie en hanteren een zo laag mogelijke prijs voor de panden die we aanbieden. Carbonell Real Estate rekent geen commissie bovenop de verkoopprijs van de woning, zoals vele andere makelaars dat doen. Bij Carbonell Real Estate betalen kopers 3% over de verkoopprijs, verhoogd met de bijbehorende belastingen. Op die manier weten kopers exact waar ze aan toe zijn en aan wie ze wat moeten betalen.

Bij een woning die gekocht wordt voor een bedrag minder dan € 167.000,- dan bedraagt de makelaarscommissie € 5.000,- exclusief VAT.

Carbonell State agency was founded in 1983, dedicated to buying and selling properties